Рева: У Швеції українським футболісткам буде ще важче

Рева: У Швеції українським футболісткам буде ще важче

Укрінформ
Головний тренер національної жіночої збірної України з футболу Володимир Рева поділився враженнями від перемоги команди над збірною Швеції (1:0) в рамках відбору ЧС-2019.

Володимир Рева, зокрема, зазначив, що українські футболістки не тільки сенсаційно перемогли одну з найсильніших команд Європи, але й мали ще декілька нагод для взяття воріт.

"Враження у мене виключно позитивні. Як то кажуть, найкраще у футболі - це рахунок на табло. Тактичні побудови зіграли позитивну роль. Ми витримали контроль м’яча з боку шведок, продуктивно провели зустрічні атаки. Забили м’яч і мали ще дві нагоди для взяття воріт. Третя заміна? Не використав її, оскільки не хотів порушити ритм гри.

У перерві виникла ситуація, коли потрібно було прийняти вірне рішення щодо заміни. Філенко не могла продовжувати гру, тому Василюк мала перейти на правий фланг, а Шматко - вийти у центр захисту. Потім ці речі перегралися, ми прийняли інше рішення і не прогадали. Усю перерву в нас точилися дискусії, що ж робити далі. Ніяких мотиваційних промов не було. Було дві ремарки - якими зонами атакують шведки і як їх перекрити.

Розумію, що у Швеції нам буде ще важче. Зірки зійшлися так, що все склалося на нашу користь, але слід подякувати дівчатам за їхній характер. Рухатимемося крок за кроком і готуватимемося до наступних ігор. Сьогодні ж ми святкуємо перемогу і здобуття трьох очок. Я вірю в нашу команду, ми докладемо всіх зусиль, аби спробувати потрапити на світову першість", - цитує Реву прес-служба ФФУ.

Читайте також: Українські футболістки сенсаційно обіграли збірну Швеції у відборі на чемпіонат світу

Нагадаємо, 12 червня національна жіноча збірна України з футболу здобула третю перемогу у відбірковому турнірі чемпіонату світу-2019. У своєму шостому матчі кваліфікації підопічні Володимира Реви на "Арені Львів" завдали поразки екс-віце-чемпіону світу команді Швеції з рахунком 1:0. Успіх "синьо-жовтим" принесла капітан команди Дарина Апанащенко, яка забила м'яч на 41-й хвилині зустрічі. Наступний поєдинок українки проведуть 30 серпня у Гетеборгу - проти збірної Швеції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-