Школярі залишили 2018 листів учасникам юнацької Олімпіади в Буенос-Айресі

Школярі залишили 2018 листів учасникам юнацької Олімпіади в Буенос-Айресі

Укрінформ
Протягом тижня двері Олімпійського селища ІІІ літніх юнацьких Олімпійських ігор в аргентинському Буенос-Айресі були відчинені для маленьких шанувальників спорту. 

Кожен із юних відвідувачив Олімпійського селища міг залишити свої побажання майбутнім учасникам змагань. Про це повідомляє прес-служба НОК України.

Організаційний комітет ЮОІ-2018 переконаний, що головними героями Буенос-Айресу стануть не лише 3998 юних спортсменів з 206 країн світу, а й їхні однолітки, які підтримують та вболівають за найсильніших юних атлетів Планети

Юні школярі з 49-ти закладів початкової та середньої школи не лише ознайомилися з місцем проживання учасників ЮОІ-2018 та спробували свої сили у різних видах спорту, а й написали їм листи-побажання. Кількість меседжів дуже символічна – 2018. Юні атлети зможуть отримати та прочитати ці побажання, коли приїдуть до олімпійського селища.

Усі повідомлення дотримані в рамках олімпійських цінностей: поваги, досконалості та дружби, а також у категорії "пристрасть", яка символізує ще одну особливість олімпійського Буенос-Айресу. Діти також залишили онлайн-контакти, щоб спортсмени змогли зв'язатися з ними й при бажанні подякувати за підтримку.

Читайте також: Посол на ЮОІ-2018 Юлія Левченко провела Олімпійську розминку з флорболу

Нагадаємо, ІІІ літні ЮОІ відбудуться в аргентинській столиці з 6 по 18 жовтня 2018 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-