Президент

Президент "Полтави": УПЛ могла б давати новачкам розстрочку на стадіон

Відео
Укрінформ
Новачок української Прем’єр-ліги футбольний клуб "Полтава" сподівається підготувати стадіон до початку сезону, попри висновки ФФУ щодо невідповідності арени одразу кільком стандартам.

Президент "Полтави" Леонід Соболєв заявив, що УПЛ могла б ухвалити закон, який би давав клубам-новачкам півтора-два роки розстрочки для можливості підготувати стадіон до вимог регламенту.

"Так не робиться. Чому б Прем'єр-лізі не ухвалити закон: я не готовий одразу, так дайте мені півтора-два роки розстрочки. І я приведу стадіон до норми. Наприклад, приїде сюди донецький "Олімпік", він тут не грав? Грав. Розумієте, Федерація має приймати рішення і, бажано, на користь клубу, а не на користь амбіцій, чи що там написано, знаходити рішення", - сказав Соболєв в інтерв’ю телеканалу Лтава

Читайте також: Футбол: "Зірка" може зайняти місце "Львова" в УПЛ

Відео інтерв’ю:

Зазначимо, що футбольний клуб "Полтава" збирається придбати електростанцію, щоб освітити стадіон "Локомотив". Попри висновки комітету стадіонів Федерації футболу України, керівництво клубу почало реконструкцію і планує закінчити ремонт і оновлення до кінця першого кола сезону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-