Жіноча збірна України з футболу випробувала

Жіноча збірна України з футболу випробувала "Арену Львів" перед матчем з Данією

Фото
Укрінформ
Жіноча збірна України з футболу на чолі з головним тренером Володимиром Ревою напередодні гри з Данією випробувала газон стадіон "Арена Львів", на якому сьогодні відбудеться поєдинок.

Матч кваліфікації жіночого чемпіонату світу-2019 з футболу Україна – Данія розпочнеться у Львові о 19.00. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

Головний тренер жіночої збірної України Володимир Рева, коментуючі підготовку футболісток, зазначив, що всі збірниці знаходяться у хороших кондиціях і без травм.

"Романенко повернулася до складу, і це дуже важливо й позитивно для нас перед такою грою. Решта моментів підготовки полягала в аналітиці та вивченні сильних та слабких сторін суперниць. Також ми слідкували за своїми гравцями, адже їм необхідно було підійти до важливих матчів збірної в хорошому тонусі.

Жіноча збірна України провела тренування на "Арені Львів" напередодні матчу з Данією/Фото ФФУ. 7 червня 2018

Підготовка включає індивідуальні бесіди з гравцями. Ми детально вивчаємо опонентів. Але щоб сподіватися на позитивний результат, треба догравати кожен епізод на 101%. Наприклад, на виїзді ми вдало побудували нашу гру, але дівчатам не вистачило емоційних і фізичних кондицій.

Читайте також: Ольга Овдійчук: У матчах з Данією та Швецією намагатимемося атакувати

Збірна Данії - дуже потужна команда, друга в Європі. Це взірець того, куди нам потрібно рухатися в розвитку жіночого футболу. У них значно вищий рівень чемпіонату. Тому таких ігор, які будуть незабаром, у нас багато не буває. Хочеться витиснути з цього якнайбільше моментів зі знаком плюс", - сказав Рева на передматчевій прес-конференції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-