Екс-клуб УПЛ запорізький

Екс-клуб УПЛ запорізький "Металург" оголосив про своє закриття

Укрінформ
Запорізький футбольний клуб "Металург", який в сезоні-2015/16 виступав в чемпіонаті України серед команд Прем'єр-ліги, оголосив про своє закриття.

Атестаційний комітет Федерації футболу України (ФФУ) відхилив апеляцію "Металурга" на участь у професіональних змаганнях через прострочення в поданні документів щодо проведення домашніх матчів. Про це повідомляє офіційний сайт ФК "Металург".

"Атестаційний комітет ФФУ відхилив апеляцію запорізького "Металурга", зробивши, таким чином, неможливим подальшу участь нашого клубу в професіональних змаганнях. Каменем спотикання стало прострочення в поданні документів щодо проведення домашніх матчів.

В умовах, коли "Металург" не мав можливості заявити стадіон, відомий, як "Славутич Арена", керівництвом клубу була досягнута домовленість з Класичним приватним університетом про те, що після реконструкції ігри нашої команди прийматиме стадіон "Локомотив", а до цього моменту планувалося зіграти кілька ігор в Дніпропетровській області. Однак, цих аргументів забракло чиновникам з Будинку футболу на чолі з паном Задираном, і "Металург" не отримав атестат на участь в першості сезону-2018/19.

У зв'язку з вищевикладеним, повідомляємо футбольній громадськості, що запорізький "Металург" припиняє своє існування. Таке рішення прийнято керівництвом клубу "завдяки" рішенням чиновників ФФУ і "старанням" запорізьких міських властей, незважаючи на те, що джерела фінансування на наступний сезон були, і були люди, готові виділяти кошти для продовження проекту. Наш клуб регулярно виплачував заробітну плату і внески в бюджет (близько 300 тисяч гривень на рік). Весь час його існування ми намагалися, нехай і не завжди успішно, представляти футбольне Запоріжжя на всеукраїнській арені, проте, реалії такі, що із сьогоднішнього дня 30 осіб стають безробітними, а бюджет не дорахується надходжень.

Читайте також: Мер Запоріжжя: "Металург" практично отримав атестацію для гри в Другій лізі

Ми дякуємо всім, хто весь час існування "Металурга" був разом із нами. Просимо з розумінням поставитися до рішення про закриття клубу", - йдеться в повідомленні.

Фото: 1news.zp.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-