Феррейра: Я був щасливий в

Феррейра: Я був щасливий в "Шахтарі", але грати в "Бенфіці" - це мрія

Відео
Укрінформ
Екс-форвард донецького футбольного клубу "Шахтар" аргентинець Факундо Феррейра прокоментував свій перехід до португальської "Бенфіки".

Факундо Феррейра, зокрема, зазначив, що в Україні йому було дуже добре, але грати в такому великому клубі, як "Бенфіка", - це мрія.

"Це величезний клуб. Я стежив за "Бенфікою" через всіх аргентинських футболістів, які грали тут. Бути в такому клубі - мрія. Це дуже визнаний клуб в Аргентині, багато гравців грали тут: Ді Марія, Аймар, Савіола. Португальська ліга стежить за багатьма аргентинцями. Коли мене покликала "Бенфіка", я не вагався, не дивлячись на те, що було добре в Україні. Я грав кожну гру, забивав м’ячі, був щасливий, але мені потрібно було спробувати себе в більш сильній лізі та у великому клубі.

Для мене це сильна зміна. Інша культура, інше місто. Але я швидко адаптуюся в команді, до стилю гри, моїх товаришів у команді. Все буде добре", - цитує Феррейру tribuna.com

Нагадаємо, 6 червня португальський футбольний клуб "Бенфіка" оголосив про перехід форварда "Шахтаря" Факундо Феррейри і представив новачка в соцмережах. 

 За неофіційною інформацією, зарплата 27-річного аргентинця складе 2,2 млн євро в рік. Також Феррейра отримає 4 млн євро за підписання контракту.

Читайте також: Екс-нападник «Шахтаря» Феррейра перейшов у «Бенфіку»

За "Шахтар" форвард провів 115 матчів, в яких забив 59 м’ячів і здійснив 12 результативні передачі.

Фото: slbenfica.pt

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-