Грімм: Є проблема з поведінкою українських вболівальників - піротехніка

Грімм: Є проблема з поведінкою українських вболівальників - піротехніка

Укрінформ
Президент УПЛ Томас Грімм задоволений минулим футбольним сезоном на 90%.

На спеціальній прес-конференції в Будинку футболу 59-річний функціонер зауважив, що були проблеми з договірними матчами, а також із поведінкою українських уболівальників, які використовують під час матчів забагато піротехніки.

"Я задоволений сезоном на 90%. Були великі успіхи наших клубів, два з яких – "Динамо" і "Шахтар" - набагато випереджають інших. Але при цьому були і проблеми з договірними матчами, з чим ми всі повинні безкомпромісно боротися.

Ще одна проблема - поведінка вболівальників, особливо на матчах грандів. Занадто багато піротехніки.

Сьогодні на зборах УПЛ ми підвели наші підсумки і прийшли до певних висновків, щоб знати, куди нам рухатися. Спілкуватимемося з клубами, щоб виробити нашу спільну позицію. Інше питання - збільшення відвідуваності. Будемо це робити з урахуванням того, щоб наші вболівальники дотримувалися правил безпеки. Так, в Швейцарії в день національного свята можна запускати скільки завгодно феєрверків, проте в звичайні дні це забороняється", - цитує Грімма Sport Arena

Читайте також: Футбол: УПЛ отримає всі ТВ-права, починаючи з сезону-2019/20

Раніше повідомлялося, що українська Прем’єр-ліга отримає всі телевізійні права, починаючи з сезону-2019/20. Колективний договір між клубами і лігою був затверджений 5 червня на загальних зборах учасників УПЛ.

Фото: XSPORT

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-