Четвертий сезон чемпіонату Ліги учасників АТО відкрили у всіх дивізіонах

Четвертий сезон чемпіонату Ліги учасників АТО відкрили у всіх дивізіонах

Укрінформ
До жовтня повинні визначити 16 учасників плей-офф.

2 червня у Миколаєві урочисто відкрили четвертий сезон чемпіонату «Всеукраїнської Футбольної Ліги учасників АТО» в дивізіоні «ПІВДЕНЬ», команди якого останніми приєдналися до боротьби за Кубок Героїв АТО. Про це повідомляє офіційний сайт ФК «Динамо» (Київ).

Федерація футболу учасників АТО, разом з ФК «Динамо» (Київ), проводить турнір уже вчетверте. Змагання сезону-2018 розпочалися ще 31 березня, а завершаться вони 14 жовтня – у День Захисника України. Цього року у чемпіонаті беруть участь 70 команд сектора безпеки та оборони України і ветеранів АТО, а це понад дві тисячі учасників бойових дій – захисників України. Матчі проходять щотижня у 42 містах України, а це переважна більшість областей України.

Читайте також: 2 червня у Миколаєві відкриють сезон футбольної Ліги учасників АТО

Всеукраїнська Футбольна Ліга Учасників АТО – це наймасштабніша в Україні програма психологічної і фізкультурно-спортивної реабілітації учасників бойових дій з 2015 року, яка проводиться серед учасників АТО в шести регіональних дивізіонах: «КИЇВ», «ПІВНІЧ», «СХІД», «ЦЕНТР», «ЗАХІД» та «ПІВДЕНЬ».

За результатами змагань, кращі 16 команд регіональних дивізіонів вийдуть до плей-офф, матчі якого зіграють на НТБ ФК «Динамо» (Київ) у Чапаєвці. Саме ці колективи й визначать дві найсильніші команди, які розіграють між собою перехідний Кубок Героїв АТО на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського в День Захисника України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-