Зінченко: Результатом матчу з Албанією задоволений, але потрібно ще прогресувати

Зінченко: Результатом матчу з Албанією задоволений, але потрібно ще прогресувати

Укрінформ
Півзахисник збірної України Олександр Зінченко поділився враженнями від товариського матчу проти Албанії (4:1), який відбувся 3 червня у французькому Евіані.

Олександр Зінченко, зокрема, зазначив, що результатом у цілому задоволений, але українська команда припускалася помилок і "по грі потрібно ще прогресувати".

"Результатом ми задоволені, а ось по грі ще є над чим працювати. Завжди хочеться кращого. Моменти біля наших воріт? Думаю, що в цьому більше не заслуги збірної Албанії, а помилок нашої команди. Самі собі привезли. 

Чи звик грати в середині поля? Так, але сьогодні, проти албанців, виходив на поле трохи з іншим завданням, знаходячись ближче до наших оборонців. У цілому результатом задоволений, але по грі потрібно ще прогресувати.

Коли зрозуміли, що перемога буде за Україною? Мабуть, після другого голу. Довели гру до кінця, але перший м'яч, вважаю, треба було забивати раніше", - цитує Зінченка прес-служба ФФУ.

Читайте також: Коноплянка про матч з Албанією: Більше радий за Ярмоленка, ніж за себе

Нагадаємо, 3 червня футболісти національної збірної України здобули перемогу над командою Албанії, з якою зіграли контрольний поєдинок на нейтральному полі у французькому Евіані. Спаринг Україна - Албанія на стадіоні "Каміль Фурньє" завершився з рахунком 4:1. М'ячі забили Євген Коноплянка (на 31-й та 90-й хвилинах), Андрій Ярмоленко (36, 45+1) - Емануеле Ндой (89). 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-