Біатлоністка Підгрушна: Новий тренер Прокунін приємно здивував своїми першими діями

Біатлоністка Підгрушна: Новий тренер Прокунін приємно здивував своїми першими діями

Відео
Укрінформ
Олімпійська чемпіонка українська біатлоністка Олена Підгрушна поділилася враженнями від першого спільного тренувального збору в Чернігові під керівництвом нового наставника Андрія Прокуніна.

Олена Підгрушна, зокрема, зазначила, що новий старший тренер збірної України з біатлону Андрій Прокунін приємно здивував своїми першими діями та поглядом на роботу.

"Коли ми зустрілися в цьому році з тренерами, мені дуже сподобалася фраза Григорія Івановича Шамрая: "Ну, що? Знову в перший клас в перший раз?" Новий сезон починаємо з чистого аркуша, з новими надіями, новими бажаннями і амбіціями. Підготовка зараз у нас дуже класна. Все грамотно розподілено. Один тренер займається технікою, другий - стріляниною, ще один - якимось спільними речами. Дуже багато всього нового приходить, і Андрій Вікторович Прокунін з'явився і відразу зі стрільби, по затворам, з технічної підготовки приємно здивував. Своїми першими діями, поглядом на роботу. Мені таке подобається.

Тренери також дають багато інформації молоді – по підготовці, по вправах, по техніці й виконанню. Якби ми їм ще щось говорили, це було б зайвим. Звичайно, з часом все буде видно. Якщо у когось на трасі помилка і тренери не встигають все охопити, будемо підказувати, але поки вони досить інформації отримують від старших тренерів. Вони точно мудрішими, ніж ми", - розповіла Підгрушна в інтерв’ю XSPORT

Читайте також: Прокунін: Тренувальний процес збірної з біатлону налагоджений максимально

Відео інтерв’ю:

Нагадаємо, перед стартом нового сезону жіноча збірна України з біатлону тренується в Чернігові, а чоловіча - в Буковелі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-