Прокунін: Тренувальний процес збірної з біатлону налагоджений максимально

Прокунін: Тренувальний процес збірної з біатлону налагоджений максимально

Відео
Укрінформ
Старший тренер жіночої збірної України з біатлону Андрій Прокунін розповів про підготовку до нового сезону.

Андрій Прокунін, зокрема, зазначив, що тренувальний процес збірної налагоджений по-максимуму і він у повному контакті з Юлією Джимою, яка готується в Словенії.

"Тренування зараз стандартне, ми вже звикли виконувати ряд стрілецьких вправ. Дівчата зараз більше займаються базовою роботою, де вони більш зосереджені не на результаті, а на правильності виконання тих чи інших дій. В цілому, тренувальний процес налагоджений по-максимуму. Тут ти сам розумієш, який рівень спортсмена перед тобою - це і олімпійські чемпіонки і дівчатка, які тільки роблять свої перші серйозні кроки в біатлоні. Вони розуміють, де вони і для чого тут зібралися.

Що стосується Юлії Джими, то у нас був з нею хороший діалог на початку травня. Ми позначили з нею точки дотику, де ми перетинатимемося, і виконуватимемо якісь тренування разом. А вже безпосередньо до сезону входитимемо великою командою. Я в повному контакті з Юлею, з її планами щодо виконання тренувального процесу. Звичайно, якщо результат буде гірше, то на наступний рік якісь висновки певні зробимо. Ну, це покаже час, але нести відповідальність за той чи інший результат в будь-якому випадку належить мені", - сказав Прокунін в інтерв’ю XSPORT

Читайте також: Юлія Джима розпочала підготовку до нового сезону зі збірною Словенії

Відео інтерв’ю:

Нагадаємо, що лідер жіночої збірної з біатлону Юлія Джима розпочала підготовку до нового сезону разом зі збірною Словенії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-