Андрій Шевченко: Я попросив команду здобути результат, тому що наступні поєдинки – офіційні

Андрій Шевченко: Я попросив команду здобути результат, тому що наступні поєдинки – офіційні

Укрінформ
Головний тренер збірної України задоволений перемогою над Албанією.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував перемогу  у контрольній грі з албанцями (4:1). Про це повідомляє сайт ФФУ.

«Тепер ми націлюємося більшою мірою на результат, я просив хлопців про це. Незважаючи на те, що закінчився чемпіонат, і було мало часу на відновлення, я попросив команду здобути результат, тому що наступні поєдинки, які на нас чекають, - офіційні. Налаштування на матч було відповідне, і це відобразилося на полі.

Голи Ярмоленка мають значення для його психологічного відновлення. Тривала реабілітація після травми завадила йому провести завершення сезону у своєму клубі. Ми бачимо його функціональний стан, він постійно додає, і позитивним моментом для нього є те, що він зіграв два матчі, двічі забив, віддав дві гольові передачі. Я радий за нього й радий за команду.

Читайте також: Футбол: Україна розгромила Албанію у товариському матчі

Перший тайм був узагалі непоганий, у другому ми попросили контролювати м'яч. Хлопці, які вийшли на заміну, вдало увійшли у гру. Рахунок 4:1 говорить сам за себе. Це хороша репетиція, яка дає психологічну впевненість перед наступними матчами. А зараз я побажав всім удачі в їхніх клубах: вони відпочинуть і розпочнуть підготовку до нового сезону. Восени на нас чекають серйозні поєдинки», - розповів Андрій Шевченко.

Нагадаємо, збірна України розгромила сьогодні у контрольному поєдинку Албанію 4:1.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-