Футбол: українські футболісти розпочинають заключний етап збору у Франції

Футбол: українські футболісти розпочинають заключний етап збору у Франції

Укрінформ
Післяматчевий день традиційно присвячений відновленню, але підопічні Андрія Шевченка вже сьогодні ввечері розпочнуть заключний етап збору у Франції.

На 1 червня в національній збірній України з футболу заплановано одне тренування. О 18-й годині за європейським часом підопічні Андрія Шевченка зберуться на стадіоні "Каміль Фурньє" в Евіані. Про це повідомляє прес-служба ФФУ.

Гравці, які не були задіяні вчора в матчі з Марокко (0:0), перед цим займатимуться в тренажерному залі з тренером із фізичної підготовки Іваном Баштовим.

Таким чином, "синьо-жовті" переходять до заключного етапу збору - підготовки до поєдинку з Албанією, який відбудеться 3 червня в Евіані. 

Читайте також: П’ятов став найкориснішим гравцем збірної України в матчі з Марокко - InStat

Нагадаємо, вранці 1 червня розташування збірної України з футболу в Евіані залишили Андрій П'ятов і Тарас Степаненко. Головний тренер Андрій Шевченко відпустив їх через сімейні обставини. До того ж обидва провели на полі в матчі з Марокко достатньо часу. Також Шевченко після вчорашнього матчу з Марокко сказав про те, що в поєдинку проти Албанії шанс зіграти отримають виконавці, які були мало задіяні або зовсім не брали участі в першому спарингу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-