Ігор Суркіс:

Ігор Суркіс: "Динамо" влітку придбає максимум 2-3 гравців

Відео
Укрінформ
Президент київського футбольного клубу "Динамо" Ігор Суркіс поділився трансферними планами команди.

Ігор Суркіс, зокрема, зазначив, що у літнє трансферне вікно, яке відкривається сьогодні, 1 червня, клуб збирається придбати "максимум 2-3 футболістів і лише під основу".

"Команда збирається 19-го червня. Ми працюємо на трансферному ринку, який відкривається з 1-го червня. Працює селекційна служба. 30-го червня команда вирушає на два тижні на збір в Австрію, після чого повертається до Києва і готується до матчу за Суперкубок України. Плани: добре підготуватися до нового сезону.

Я не коментуватиму трансферні цілі "Динамо", поки вони не будуть досягнуті. Ви про все дізнаєтеся найближчим часом. У нас будуть новачки. У нас їх не буде в такій кількості, як ми купували раніше. У нас буде точкова селекція, максимум: 2-3 футболіста. І тільки під основу", - цитує Суркіса прес-служба ФК "Динамо".

Також Ігор Суркіс прокоментував перехід Євгена Хачеріді до грецького футбольного клубу ПАОК.

"Дзвонив Хачеріді й першим мені сказав про трансфер до ПАОКа. Я йому подякував за ті роки, які він провів у київському "Динамо" і побажав успіхів в новому клубі. Євген сказав, що "Динамо" залишається в його серці й він уболіватиме всією душею за своїх вже колишніх партнерів. Він сам обрав цей шлях і я йому перешкодити не можу. Подивимося. Дай Бог, щоб у нього все вийшло", - зазначив Суркіс.

Читайте також: Хачеріді став гравцем грецького ПАОКа і попрощався з київським "Динамо"

Відео інтерв’ю:

Нагадаємо, захисник київського футбольного клубу "Динамо" Євген Хачеріді підписав контракт з грецьким ПАОКом із Салонік. За інформацією ЗМІ, екс-динамівець отримуватиме за контрактом 1,5 млн євро на рік. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-