Зінедін Зідан несподівано вирішив залишити

Зінедін Зідан несподівано вирішив залишити "Реал"

Укрінформ
Зінедін Зідан подав у відставку з поста головного тренера мадридського футбольного клубу "Реал", який очолював з січня 2016 року.

Про це 45-річний французький фахівець оголосив сьогодні, 31 травня, на незапланованій прес-конференції, повідомляє Sport Arena

Коментуючи своє рішення, Зінедін Зідан зазначив, що обрав правильний момент для всіх і для команди настав час змін.

"Я прийняв це рішення, тому що я люблю цей клуб, я люблю Флорентіно Переса і я дуже йому вдячний. Це правильний момент для всіх. Можливо, комусь це здасться дещо дивним, але це повинно було трапиться на благо всіх: гравців, клубу і мене. Ця команда повинна продовжити перемагати, і після трьох років їй потрібні зміни, новий голос, новий робочий підхід", - сказав Зідан.

Як повідомляє Marca, Зідан оголосив про своє рішення президенту клубу Флорентіну Пересу сьогодні вранці. Їх бесіда тривала не більше п'яти хвилин.

Читайте також: Зідан: Немає ніякого секрету. Ми важко працюємо, і у нас талановиті гравці

Нагадаємо, що Зінедін Зідан очолював мадридський "Реал" з січня 2016 року і в середньому домагався трофея кожні 97 днів. Усього біля керма "вершкових" тренер відпрацював 149 матчів. На його рахунку 105 перемог, 28 нічиїх і 16 поразок. Під його керівництвом "Реал" став першим клубом в історії, який виграв три Ліги чемпіонів УЄФА поспіль.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-