Динамівці присвятили легкоатлетичний чемпіонат в Одесі Дню захисту дітей

Динамівці присвятили легкоатлетичний чемпіонат в Одесі Дню захисту дітей

Укрінформ
В Одесі відкрився чемпіонат Фізкультурно-спортивного товариства  "Динамо" з легкоатлетичного чотириборства, присвячений Дню захисту дітей, який відзначається 1 червня.

Як повідомили Укрінформу у прес-службі ФСТ "Динамо", напередодні Дня захисту дітей на території оновленого спортивного комплексу Одеської територіальної організації ФСТ "Динамо" стартував чемпіонат організації з легкоатлетичного чотириборства серед юнаків та дівчат 2005 року народження та молодших, організований спільно з Національним олімпійським комітетом, Федерацією легкої атлетики та Департаментом превентивної діяльності Національної поліції України.

Церемонія відкриття заходу пройшла за участю заступник Міністра внутрішніх справ Вадима Трояна, першого заступника голови  ФСТ "Динамо", радника Міністра внутрішніх справ Віктора Коржа, заступника голови Одеської облдержадміністрації Сергія Колебошина, начальника ГУНП в Одеській області Дмитра Головіна, начальника управління фізичної культури та спорту Одеської облдержадміністрації Валентина Кольчака, начальника управління фізичної культури і спорту Одеської міської ради Руслана Пуздрача, голови Одеського відділення НОК України Миколи Мільчева, олімпійських чемпіонів Якова Железняка і Миколи Авілова, володаря "Золотого м'яча" кращого футболіста Європи 1986 року Ігоря Бєланова.

"Це щорічний захід, який ми організовуємо з нагоди Дня захисту дітей. Ми працюємо спільно з Національною поліцію України в рамках Меморандуму про співпрацю, - зазначив Віктор Корж. - Завдання цього заходу - відволікти дітей, насамперед вразливих категорій населення, від негативного впливу "вулиці" шляхом залучення до активних занять спортом. ФСТ "Динамо" системно працює в цьому напрямі. Адже ми розуміємо, яку важливу роль відіграє фізичний розвиток і спорт у вихованні здорової нації. У 2017 році майже в усіх територіальних  організаціях товариства було проведено більше 120 спортивних змагань, в яких взяли участь понад вісім тисяч маленьких українців. В цьому році заплановано 169 спортивних заходів".

Читайте також: Українські легкоатлети презентували нову форму для міжнародних змагань

Під час урочистої церемонії юних спортсменів привітали артисти місцевих творчих колективів. Також було продемонстровано соціальний ролик про спорт та здоровий спосіб життя. Усі юні учасники змагань отримали подарунки від організаторів та спонсорів спортивного свята.

У змаганнях з легкоатлетичного чотириборства беруть участь команди 22 територіальних організацій ФСТ "Динамо".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-