Фестивальне містечко на Хрещатику під час фіналу ЛЧ УЄФА відвідали 230 тисяч гостей

Фестивальне містечко на Хрещатику під час фіналу ЛЧ УЄФА відвідали 230 тисяч гостей

Укрінформ
Під час проведення у Києві фіналу Ліги чемпіонів УЄФА близько 230 тисяч осіб відвідали «Фестиваль чемпіонів» на Хрещатику.

Про це під час прес-конференції в Укрінформі, присвяченій підсумкам проведення фіналу Ліги чемпіонів УЄФА сезону-2017/18 у м. Києв, повідомив заступник голови КМДА Олексій Резніков. 

«Фестивальне містечко за чотири дні від його відкриття до закриття, відвідало 230 тисяч людей. До прикладу, минулого року у Кардіффі «Фестиваль чемпіонів» відвідали близько 110 тисяч людей», - зазначив Резніков. 

Також за його словами, 15 тисяч вболівальників відвідали Контрактову площу, де відбувся публічний показ фінального матчу. 

Резніков зазначив, що під час проведення фіналів 180 готелів на 20 тисяч місць у Києві були повністю заповнені. Крім цього, близько двох тисяч домоволодінь були запропоновані киянами фанатам безкоштовно.

Читайте також: Прикордонники оформили понад 300 тисяч туристів на київський фінал Ліги чемпіонів

Він зазначив, що міжнародний аеропорт «Бориспіль» прийняв більше 50 тисяч пасажирів, а міжнародний аеропорт «Київ» ім. Ігоря Сікорського» - понад 30 тисяч пасажирів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-