У Києві три дні триватимуть міжнародні змагання з велосипедного спорту на шосе

У Києві три дні триватимуть міжнародні змагання з велосипедного спорту на шосе

Укрінформ
У столиці України три дні триватимуть міжнародні змагання Race Horizon Park з велосипедного спорту на шосе, які щорічно проводяться в дні святкування Дня Києва.  

Міжнародні змагання триватимуть в Києві з 1 по 3 червня і супроводжуватимуться зміною роботи наземного пасажирського транспорту загального користування та перекриттям руху за маршрутами проходу велоколон. Про це повідомляє kievtime.com

1 червня з 10.00 до 14.00 міжнародні змагання з велосипедного спорту HORIZON PARK RACE FOR PEACE відбуватимуться за маршрутом: Національний виставковий центр – проспект Академіка Глушкова – Одеська площа – вул. Академіка Заболотного – вул. Івана Сірка – вул. Васильківська.

2 червня з 08.00 до 12.00 HORIZON PARK WOMAN CHALLENGE: вул. Хрещатик – бул. Т. Шевченка – пл. Перемоги – проспект Перемоги – м Нивки – проспект Перемоги – пл. Перемоги – бул. Т. Шевченка – вул. Хрещатик (до перехрестя з вул. Михайлівська) – Майдан Незалежності .

2 червня з 13.00 до 16.00 HORIZON PARK RACE MAIDAN: вул. Хрещатик – бул. Т. Шевченка – пл. Перемоги – проспект Перемоги – м Нивки – проспект Перемоги – пл. Перемоги – бул. Т. Шевченка – вул. Хрещатик (до перехрестя з вул. Михайлівська) – Майдан Незалежності.

2 червня з 16.00 до 17.00 відкритий чемпіонат міста Києва з велосипедного спорту в гонці крітеріум: вул. Хрещатик – перехрестя вул. Хрещатик та вул. Богдана Хмельницького  – вул. Хрещатик – Майдан Незалежності .

3 червня з 08.00 до 17.00 HORIZON PARK CLASSIC: вул. М. Грінченка (старт) – вул. Кіровоградська – проспект. Лобановського – вул. Головка – Протасів Яр – вул. М. Грінченка (фініш).

Читайте також: У Харкові велопробіг зібрав 25 тисяч учасників

За інформаціє організаторів велогонки, у міжнародних змагання з велосипедного спорту на шосе в Києві візьмуть участь 27 команд із 10 країн світу, серед яких Білорусь, Данія, Італія, Іспанія, Казахстан, Кіпр, Норвегія, Польща, Чехія. В рамках Race Horizon Park на Хрещатику з екстримальною шоу-програмою виступить триразовий чемпіон України з велотріалу Владислав Крат. Спортсмен продемонструє майстерне володіння велосипедом в спеціальній фан-зоні для уболівальників і глядачів. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-