Бринзак: Збірна має показувати результат, національність тренера не має значення

Бринзак: Збірна має показувати результат, національність тренера не має значення

Укрінформ
Президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак прокоментував висловлювання коментатора Андрія Столярчука, який назвав аморальним призначення росіянина Андрія Прокуніна тренером жіночої команди.

Володимир Бринзак, зокрема, зазначив, що важливий професіоналізм тренера і успішні результати жіночої збірної України, а "національність тренера не має значення".

"Я читав, так. Це його думка, він має право її висловлювати. У мене інша думка. Мені важливо, щоб тренер був професіоналом, а команда показувала результат. Національність тренера не має значення. Хороші люди і погані люди є і в Україні, і в Росії. Моя справа - спорт, політикою ми не займаємося. Ми абсолютно не звертаємо уваги на подібні висловлювання коментаторів", - цитує Бринзака XSPORT

Нагадаємо, жіноча збірна України з біатлону 23 травня зібралася на передсезонну підготовку. За її підсумками буде затверджений остаточний склад основної збірної, а також команди Б, якщо буде необхідність в її створенні. Старший тренер національної команди Андрій Прокунін був відсутній на першій частині зборів.

Читайте також: Ігор Жданов вручив біатлоністці Юлії Джимі орден "За заслуги" II ступеня

Раніше міністр молоді та спорту України Ігор Жданов, коментуючи призначення Андрія Прокуніна, який в 2009 році отримав дискваліфікацію на 2 роки за вживання допінгу, зазначив, що "наші біатлоністи змагаються чесно, на відміну від росіян".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-