Віце-президент

Віце-президент "Карпат": Показати якісний футбол на "Арені Львів" неможливо

Укрінформ
Віце-президент львівського футбольного клубу "Карпати" Олег Смалійчук підвів підсумки сезону та поділився планами на майбутнє. 

Олег Смалійчук, зокрема, зазначив, що команда у нинішньому сезоні грала на "три з мінусом" і в наступному році має піднятися з 8 місця.

"Моя суб’єктивна думка така – ми награли на "три з мінусом". Вищу оцінку можна було б поставити за умови вищого місця в таблиці. Наприклад, якби ми стали сьомими і виграли групу в нижній шістці. Весняною грою ми тільки частково перекрили невдалі виступи команди в осінній частині чемпіонату. Кожен наступний сезон має ставати кращим за попередній. Команда повинна займати місця вищі, аніж раніше. Цього сезону ми посіли 8 місце.

Щодо тренерського штабу. Не відкрию Америки, якщо скажу, що команді необхідна стабільність. Особливо ця стабільність потрібна "Карпатам". Наразі змін не передбачається. Олег Бойчишин залишається головним тренером. У мене до нього є повна довіра і підтримка. Він чітко розуміє вектор розвитку клубу, тому я сподіваюся, що він тренуватиме нашу команду ще багато років. 

Своєю роботою в тренерському штабі, Даріо Друді компенсував літні прорахунки на керівній посаді. Це заслуговує на безмежні слова подяки. Зараз він у відпустці. Ми поки не говорили про майбутнє. Хочу, щоб він відпочив. Зважаючи на те, що він віддавався роботі, мабуть, більше за інших, зараз відпочинок, насамперед, емоційний, йому вкрай необхідний.  

Читайте також: Димінський: Я за те, щоб у Львові було дві команди у вищій лізі

Усі ми прекрасно розуміємо, що необхідно зберегти склад. Як керівник проекту, я зроблю все для того, щоб не тільки зберегти склад, але й підсилити його. У нас в оренді є 4 гравці. Якщо Кортес і Санчес гратимуть у нас до зими, наразі питання щодо них не стоїть. А ось оренда Ді Франко і Карраскаля завершується. І зараз я працюю над тим, щоб вони у нас залишилися. Паралельно ведемо роботу над підсиленням. Гадаю, що має бути 3-4 досвідчених виконавці, які значно підвищать конкуренцію і додадуть впевненості, насамперед, в захисних діях команди.

Щодо стадіону. Для задоволення глядачів ми маємо грати в атакувальний футбол. А зробити це можна лише на якісному газоні. Наразі ж, вважаю, газон на "Арені Львів" не відповідає таким критеріям", - цитує Смалійчука прес-служба ФК "Карпати".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-