Стаховський: Лопес дуже нервував, що мені вдалося нав'язати йому свою гру

Стаховський: Лопес дуже нервував, що мені вдалося нав'язати йому свою гру

Укрінформ
Друга "ракетка" України тенісист Сергій Стаховський поділився враженнями після перемоги в першому колі турніру серії Grand Slam - Відкритому чемпіонаті Франції Ролан Гаррос у Парижі.

Сергій Стаховський, зокрема, відмітив, що його суперник Фелісіано Лопес з Іспанії помітно нервував через те, що українському тенісисту вдалося нав’язати йому свою гру.

"Матч я почав дуже добре і, я вважаю, що вдалося виграти перший сет, тому що я грав краще, хоча в цілому грали рівно. Весь другий сет були брейки-ребрейки, ми мало подавали з першої, пішла гра на задній лінії. Мені здається, Лопес дуже нервував і переживав, що мені вдалося нав'язати йому свою гру. Сьогодні не було безкоштовних очок, думаю, це його дратувало. У нього були проблеми з рукою? Можливо, не знаю, іноді ти вже сам шукаєш собі виправдання, коли програєш", - цитує Стаховського btu.org.ua

Нагадаємо, у першому колі основної сітки змагань у Парижі Стаховський (127-й номер світової класифікації) переміг 33-тю "ракетку" світу іспанця Фелісіано Лопеса, посіяного у французькій столиці під 28-м номером, з рахунком 6:2, 6:4, 6:2. Путівку до третього кола Ролан Гарос Стаховський розіграє з німцем російського походження Мішою Звєрєвим (ATP 64).

Читайте також: Стаховський обіграв 33 "ракетку" світу Лопеса і вийшов до другого кола Ролан Гаррос

Стаховський так прокоментував майбутню зустріч із лівшею Звєрєвим: "Пауза після кваліфікації мені допомогла відновитися. Я намагався тренуватися з лівшами, хоча не завжди виходило. Тут потрібно попрацювати на прийомі, та й взагалі вся гра будується по-іншому. Звєрєв на грунті також грає по-іншому, він йде вперед. Це буде цікаво. І у мене, і у нього є шанси. Для нас обох це хороша сітка".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-