Футболісти Словенії обіграли греків і вийшли у фінал меморіалу Лобановського

Футболісти Словенії обіграли греків і вийшли у фінал меморіалу Лобановського

Укрінформ
Молодіжна збірна Словенії з футболу (гравці до 21 року) стала фіналістом XV Міжнародного турніру пам’яті Валерія Лобановського.

У стартовому матчі меморіалу видатного українського тренера, що завершився на стадіоні "Колос" у Борисполі, словенці з рахунком 3:1 взяли гору над своїми однолітками з Греції, забивши м'ячі на 23-й (з пенальті), 58-й та 77-й хвилинах; греки відповіли голом на 75-й хвилині поєдинку, повідомляє Укрінформ.

У фіналі балканці зустрінуться з переможцями протистояння між "молодіжками" України та Ізраїлю, які сьогодні зійдуться в іншому півфіналі на столичному стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського.

31 травня відбудуться поєдинки за призові місця. У випадку перемоги українців у першій грі фінал турніру розпочнеться о 18.00 на стадіоні "Динамо", а матч за третє місце - о 15.00 на "Колосі" у Борисполі. Якщо ж підопічним Олександра Петракова не вдасться обіграти ізраїльтян, то о 18.00 на "Динамо" пройде поєдинок за бронзові нагороди, а фінальний матч розпочнеться о 15.00 у Борисполі.

Читайте також: У Києві вшанували пам'ять легендарного тренера Валерія Лобановського

Торік турнір пам'яті Валерія Лобановського виграла молодіжна збірна Фінляндії, яка у фіналі взяла гору над українцями у серії пенальті.

Зазначимо, що "синьо-жовті" не вигравали меморіал Валерія Лобановського з 2009 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-