Футбол: захисник збірної України Бутко встигне відновитися до спарингу з Марокко

Футбол: захисник збірної України Бутко встигне відновитися до спарингу з Марокко

Укрінформ
Захисник збірної України Богдан Бутко, який пропустив відкрите тренування національної команди 28 травня, повідомив, що з дня на день приступить до роботи.

Богдан Бут, зокрема, зазначив, що до товариського поєдинку проти збірної Марокко буде готовий. Про це 27-річний захисник донецького футбольного клубу "Шахтар" сказав у коментарі zbirna.com

"Підхопив якийсь вірус. До гри з Марокко буду готовий", - зазначив Бутко.

Нагадаємо, вчора збірна України з футболу провела відкрите тренування на харківському стадіоні "Металіст". Наприкінці заняття отримав травму форвард бельгійського "Гента" Роман Яремчук, який пошкодив задню поверхню стегна. Ймовірно, його дебют у збірній знову відкладається. У березні він також не зіграв за національну команду через проблеми із задньою поверхнею стегна. На даний момент точно невідомо, чи стане головний тренер Андрій Шевченко викликати з резервного списку Артема Кравця. У його розпорядженні зараз знаходяться форварди Артем Бесєдін та Євген Селезньов. Складніше ситуація з правими захисниками. У строю поки знаходиться лише Олександр Караваєв.

Читайте також: Збірна України провела відкрите тренування та автограф-сесію

Сьогодні, 29 травня, збірна України проведе вечірнє тренування, в якому вже має взяти участь півзахисник "Генка" Руслан Малиновський (у неділю він проводив стиковий матч чемпіонату Бельгії за вихід до Ліги Європи). Завтра збірна України з футболу вирушає до Швейцарії, де 31 травня проведе спаринг з Марокко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-