Клопп: Команду шокувала травма Салаха

Клопп: Команду шокувала травма Салаха

Укрінформ
Головний тренер «Ліверпуля» визнав, що помилки воротаря Каріуса були вирішальними.

Головний тренер «Ліверпуля» Юрген Клопп прокоментував невдачу своєї команди у фіналі Ліги чемпіонів проти «Реала» (1:3). Про це повідомляє Укрінформ.

«Нам не пощастило, коли травмувався Салах. Хлопців це шокувало. І «Реал» намагався це використовувати. Хлопці старалися перебудуватися, після перерви у нас були непогані відрізки в грі, у нас були шанси. Але потім були ці голи, дивні голи.

Травма Салаха була жахливою для нас. Але це спорт: тут трапляються найрізноманітніші речі. І не можна сказати, що було б, якби Салах залишився на полі. На початку поєдинку ми гідно змагалися з «Реалом»: комбінували, виконували хороші передачі, атакували. Але через десять років ніхто не згадає, як ми програли. Всі будуть знати тільки лише про факт нашої поразки.

Читайте також: "Реал" (Іспанія) - "Ліверпуль" (Англія): текстова трансляція

Чи говорив я з Каріусом? Тільки обмінявся з ним кількома словами. А так, немає зараз про що говорити докладно. Та й що тут говорити: помилки були очевидними, і сам Лоріс це розуміє. Але в цей момент не варто приділяти цьому увагу - сьогодні просто був не його вечір. Проте, ми підтримали його, ми залишаємося з ним. І, я сподіваюся, з часом це забудуть», - розповів Клопп.

Нагадаємо, «Ліверпуль» в Києві поступився «Реалу» у фіналі Ліги чемпіонів 1:3.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-