Фан-зона фіналу Ліги Чемпіонів на Подолі у Києві переповнена вболівальниками

Фан-зона фіналу Ліги Чемпіонів на Подолі у Києві переповнена вболівальниками

Укрінформ
У фан-зону на Подолі на Контрактовій площі у Києві, де на великому екрані транслюється зустріч у фінал Ліги чемпіонів УЄФА іспанського "Реалу" і англійського "Ліверпуля", прийшли десятки тисяч вболівальників, площа не вміщає всіх бажаючих.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, людьми заповнені вщент Контрактова площа та прилеглі до неї вулиці. Люди поводяться спокійно, ажіотажу немає, час від часу скандують гасла.

Фан-зона розташована поблизу головного корпусу Києво-Могилянської академії, вона огорожена. Видно сцену, але тим, хто поза фан-зоною, не видно екранів, з яких транслюється матч.

Перед матчем гостей розважав ведучий, але поза фан-зоною його не було чути, що він говорить. Навколо чергували машини швидкої, поліцейські. Ситуація спокійна, панує святковий настрій. Багато людей на оглядовому колесі на Контрактовій площі. Найбільш вирізняються фанати «Ліверпуля», вони голосно вигукують пісні і привітні до оточуючих.

В інших районах Києва зараз дуже малолюдно. Великі компанії вболівальників зібралися в кафе і пабах, які транслюють матч.

Фан-зона на Хрещатику закрилася о 20.00 і всі фанати перемістилися на Поділ.

Як повідомлялося, на НСК "Олімпійський" у Києві сьогодні, 26 травня, відбувається фінал футбольної Ліги чемпіонів сезону 2017-2018 років.

У вирішальному поєдинку найпрестижнішого клубного турніру континенту зійшлися іспанський "Реал" і англійський "Ліверпуль". Зустріч розпочалася о 21.45, триває перший тайм.

Читайте також: Ліга Чемпіонів: у Києві виводять на чергування 10 тисяч правоохоронців

В українській столиці зустрічаються дві найтитулованіші команди в європейському футболі. "Реал" може виграти Кубок чемпіонів у 13-й раз і втретє поспіль. "Ліверпуль" дійшов до фіналу вперше за 11 років і може завоювати трофей вшосте.

Суперники провели між собою 5 матчів, і усі - у головному єврокубку. "Ліверпуль" здобув три перемоги і зазнав дві поразки. На рахунку "червоних" шість голів, "Реал" забив чотири м'ячі.

На думку букмекерів, перевагу у цьому протистоянні має чинний володар трофею "Реал".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-