"Зірка" звинувачення щодо своєї участі у договірних матчах вважає безпідставними

Укрінформ
Кропивницький футбольний клуб "Зірка" опублікував на своєму офіційному сайті заяву з приводу звинувачень у справі про договірні матчі.

"Зірка" у заяві, зокрема, зазначила, що не володіє жодною інформацією, на яких підставах клуб звинуватили в протиправній діяльності, й вважає неприпустимими безпідставні звинувачення, які шкодять клубній репутації. 

"22 травня 2018 року, на прес-конференції міністр внутрішніх справ Арсен Аваков оприлюднив дані щодо "замовних" футбольних матчів. Була надана інформація, що задокументовано протиправну діяльність 5-х злочинних груп та 35 футбольних клубів, а також те, що було проведено 40 обшуків на території 10 областей України. У ролику, який було показано присутнім, несподівано для ФК "Зірка", серед інших, продемонстрували й емблему  нашого футбольного клубу, що увійшов до списку 35-ти "звинувачених".

Футбольний клуб "Зірка", наразі, не володіє жодною інформацією, на яких підставах наш клуб звинувачений в протиправній діяльності. Представники Нацполіції, ГПУ та інших державних органів до клубу не зверталися. На даний момент в футбольному клубі "Зірка" обшуків не проводилося, клуб працює в штатному режимі, команди клубу ведуть підготовку до заключних матчів сезону.

Враховуючи серйозні звинувачення на адресу клубу, про які представники Міністерства внутрішніх справ заявили на всю країну, футбольний клуб "Зірка" просить терміново надати докази щодо протиправної діяльності будь-кого з представників клубу – офіційних осіб, тренерів, гравців", - йдеться в заяві.

Раніше з офіційною заявою до Міністерства внутрішніх справ України звернувся футбольний клуб "Олександрія". "Олександрія" у заяві зазначила, що готова сприяти правоохоронним органам у розслідуваннях, а МВС, у свою чергу, має надати офіційні докази або спростувати причетність клубу та його співробітників до організації договірних матчів.

Читайте також: "Олександрія" виступила з офіційною заявою щодо договірних матчів

Нагадаємо, 22 травня МВС надало карту футбольних клубів, які потрапили до списку учасників договірних матчів. До цього списку потрапили 5 клубів чемпіонату України з футболу серед команд Прем’єр-ліги: "Олександрія", "Ворскла", "Зоря", "Зірка" і "Олімпік".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-