Вернидуб найближчим часом прийме рішення щодо продовження кар’єри в

Вернидуб найближчим часом прийме рішення щодо продовження кар’єри в "Зорі"

Укрінформ
Головний тренер луганського футбольного клубу "Зоря" Юрій Вернидуб підвів підсумки сезону-2017/18, який команда закінчила на четвертому місті в турнірній таблиці УПЛ.

Юрій Вернидуб, зокрема, зазначив, що в останньому турі чемпіонату країни з футболу серед команд Прем’єр-ліги "Зоря" боролася до кінця, програла, але має великий потенціал.

"Ми боролися до кінця. На жаль, це спорт і тут хтось виграє, а хтось програє. Респект полтавській "Ворсклі". Ми ж рухатимемося далі, працюватимемо і, якщо все буде добре, покажемо той футбол, який сподобається вболівальникам. У цьому сезоні виходило не все. Хотілося кращого, але що є, то є. У нас нова команда. Потрібно терпіння. Більше працювати. І тоді все вийде. Потрібно зібрати всю волю в кулак і намагатися вийти в Лігу Європи через кваліфікацію. Дві спроби у нас були. На жаль, успіхом вони не увінчалися. Обидва рази раунд плей-офф ми не пройшли. Є шанс реабілітуватися.

Для мене, як для тренера, у нинішньому сезоні було більше негативу. Минулого року була "бронза". Хотілося це повторити і цьогоріч. Не вийшло. Позитивний сезон був у тому, що у нас дуже багато молодих і перспективних футболістів. Є великий потенціал. Дуже важливо його розкрити", - цитує Вернидуба прес-служба ФК "Зоря".

Відповідаючи на питання, чи залишиться він головним тренером "Зорі" й наступного сезону, Юрій Вернидуб зазначив, що найближчим часом все вирішиться. "Найближчим часом ми обговоримо з президентом клубу всі деталі і приймемо рішення", - сказав Вернидуб.

Читайте також: "Ворскла" обіграла "Зорю" і здобула "бронзу" чемпіонату України з футболу

Нагадаємо, "Зоря" поступилася полтавській "Ворсклі" в останньому турі чемпіонату УПЛ з рахунком 0:2, що не дозволило луганчанам обійти полтавчан в боротьбі за третє місце, яке дає пряму путівку до групового етапу Ліги Європи УЄФА. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-