Марадона: Брестське

Марадона: Брестське "Динамо" кине виклик у Лізі Європи

Укрінформ
Голова правління брестського футбольного клубу "Динамо" Дієго Марадона повідомив, що команда налаштована успішно виступити в Лізі Європи.

Дієго Марадона, зокрема, зазначив, що брестське "Динамо" кине виклик у Лізі Європи, але прийдеться важко працювати на цьому шляху.

"Я б хотів сказати, що брестське "Динамо" кине виклик у Лізі Європи, але я не чарівник. Я людина, яка хоче працювати в футболі, яка хоче бути головою "Динамо". Хочу, щоб команда розвивалася разом з клубом. Ми дуже багато працюватимемо, щоб домогтися цього. Іншого шляху, крім важкої роботи, немає", - цитує Марадону tribuna.com.  

Також Дієго Марадона заявив, що активно займатиметься справами клубу і не замикатиметься у кабінеті.

"Для мене це новий досвід і свого роду виклик, який я приймаю. Я пройшов шлях від маленького хлопчика, який мріяв грати в футбол, і яким доводилося долати відстань у 5 кілометрів від будинку до спортивної школи, щоб наполегливо тренуватися і йти до своєї мрії. Я з нетерпінням чекаю, коли зможу приступити до своїх обов'язків на новій посаді. Я не збираюся замикатися в кабінеті, працюватиму разом з командою на стадіоні, даватиму "Динамо" все краще, щоб клуб був більш конкурентоспроможним", - сказав Марадона.

Читайте також: Дієго Марадона очолив правління білоруського футбольного клубу

Нагадаємо, днями легендарний аргентинський футболіст Дієго Марадона став головою правління білоруського футбольного клубу "Динамо-Брест". Марадона займатиметься питаннями стратегічного розвитку клубу, а також взаємодіятиме з усіма його структурними підрозділами, в тому числі з дитячою футбольною академією "Динамо-Брест". Контракт розрахований на три роки. До виконання обов'язків аргентинець приступить після завершення ЧС-12018 з футболу.

Фото: dynamomania.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-