Терміни бою Головкін - Дерев'янченко IBF оголосить протягом 10 днів

Терміни бою Головкін - Дерев'янченко IBF оголосить протягом 10 днів

Укрінформ
Чемпіон IBF, WBA, WBC і IBO в середній вазі Геннадій Головкін з Казахстану і обов'язковий претендент на титул IBF український боксер Сергій Дерев'янченко перейшли до судових розглядів у справі щодо проведення спільного бою.

Представники боксерів і Міжнародної федерації боксу (IBF) зібралися вчора, 22 травня, щоб визначитися з термінами захисту пояса Геннадія Головкіна. Про це повідомляє XSPORT із посиланням на BoxingScene.

Представники IBF вислухали обидві сторони і повідомили, що винесуть остаточний вердикт протягом 10 днів.

Нагадаємо, що Геннадій Головкін (38-0-1, 34 КО) уникає поєдинку з Сергієм Дерев'янченком (12-0, 10 КО), з яким він повинен був боксувати ще 5 травня, однак отримав відстрочку від IBF і вийшов в ринг проти Ванеса Мартиросяна (36-4-1, 21 КО). Після цього організація зобов’язала його протягом 90 днів провести захист титулу з претендентом з України.

Читайте також: Промоутер Сондерса закликав команду Головкіна погодитися на бій

Команда Головкіна не приховує, що наступним суперником у середній вазі, швидше за все, буде мексиканець Сауль Альварес (49-1-2, 34 КО), а поєдинок запланований на вересень 2018 року. Представники Дерев'янченка, в свою чергу, заявили, що якщо наступний бій пройде не з українським боксером, казахстанець залишиться без пояса.

Фото: BoxingScene

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-