Футбол: Ізраїль, Греція та Словенія візьмуть участь у турнірі пам’яті Лобановського

Футбол: Ізраїль, Греція та Словенія візьмуть участь у турнірі пам’яті Лобановського

Укрінформ
Став відомий графік проведення XV Міжнародного футбольного турніру пам’яті Валерія Лобановського.

XV Міжнародний футбольний турнір пам’яті Валерія Лобановського проходитиме в Києві з 29-го по 31 травня. Разом із командою України участь у змаганнях візьмуть молодіжні збірні Ізраїлю, Греції та Словенії. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

Урочисте відкриття турніру та церемонія покладання квітів до пам’ятника легендарному тренеру Валерію Лобановському відбудеться 29 травня об 11.00.

Матчі ювілейного, 15-го за ліком, меморіалу Лобановського пройдуть у два дні. 29 травня на стадіоні "Колос" у Борисполі Греція зустрінеться зі Словенією (матч розпочнеться о 15.00), а о 18.00 на поле стадіону "Динамо" імені Валерія Лобановського вийдуть збірні України та Ізраїлю.

Читайте також: Розклад медіа-заходів перед фінальними матчами Ліги чемпіонів УЄФА

31 травня відбудуться поєдинки за призові місця. У випадку перемоги українців у першій грі фінал турніру розпочнеться о 18.00 на стадіоні "Динамо", а матч за третє місце - о 15.00 на "Колосі" в Борисполі. Якщо ж підопічним Олександра Петракова не вдасться обіграти ізраїльтян, то о 18-й годині на "Динамо" відбудеться поєдинок за бронзові нагороди, а фінальний матч розпочнеться о 15.00 у Борисполі.

Торік турнір пам'яті Валерія Лобановського виграла молодіжна збірна Фінляндії, яка у фіналі в серії пенальті взяла гору над українцями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-