Визначився  порядок старту українських клубів у єврокубках сезону-2018/19

Визначився порядок старту українських клубів у єврокубках сезону-2018/19

Укрінформ
Визначився порядок старту представників України в європейських клубних турнірах сезону-2018/19.

Донецький футбольний клуб "Шахтар" має путівку до групового етапу Ліги чемпіонів, київське "Динамо" - до третього кваліфікаційного. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

Киянам для потрапляння до основної сітки необхідно буде подолати опір двох суперників. За новим регламентом у разі невдачі на будь-якій стадії представник України автоматично перейде до групового раунду Ліги Європи.

У Лізі Європи Україну представлятимуть три клуби. Одразу до групового етапу разом із 16-ма іншими учасниками мав би потрапити володар Кубка країни, але склад фіналістів - майбутніх учасників Ліги чемпіонів - надав таке право бронзовому призеру Прем’єр-ліги. Ним стала полтавська "Ворскла".

У свою чергу п’ята команда УПЛ, "Маріуполь", стартуватиме у другому раунді кваліфікації, а четверта ,"Зоря", - у третьому. Таким чином, нашим делегатам для потрапляння до основної сітки потрібно буде пройти трьох і двох суперників відповідно.

Читайте також: Визначилися 26 учасників групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА сезону-2018/19

Квота України на євросезон-2018/19
Ліга чемпіонів. Чемпіон УПЛ ("Шахтар") стартує у груповому раунді. Жеребкування - 30 серпня, перший тур - 18/19 вересня.
Віце-чемпіон УПЛ ("Динамо") стартує у третьому кваліфікаційному раунді. Жеребкування - 23 липня, матчі - 7/8 серпня та 14/15 серпня.

Ліга Європи. Бронзовий призер УПЛ ("Ворскла") стартує у груповому раунді. Жеребкування - 31 серпня, перший тур - 20 вересня.
Четверта команда УПЛ ("Зоря") стартує у третьому кваліфікаційному раунді. Жеребкування - 23 липня, матчі - 9 серпня та 16 серпня.
П’ята команда УПЛ ("Маріуполь") стартує у другому кваліфікаційному раунді. Жеребкування - 19 червня, матчі - 26 липня та 2 серпня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-