Виконавчий директор львівських

Виконавчий директор львівських "Карпат" Друді збирається залишити клуб

Укрінформ
Виконавчий директор львівського футбольного клубу "Карпати" 31-річний аргентинський фахівець Даріо Друді може залишити львівський клуб.

Про це Даріо Друді повідомив гравцям львівського клубу ще до матчу 31-го туру УПЛ "Карпати" – "Зірка", після якого посварився у роздягальні з менеджером львів’ян Олегом Смалійчуком. Про це повідомляє FootballHub

Даріо виставляв ряд претензій до Смалійчука з організації роботи клубу. Конфлікт ледь не дійшов до бійки. Її зупинили працівники клубу, які заспокоїли менеджерів "Карпат".

Ще до матчу проти "Зірки" Друді говорив футболістам "Карпат", що це його останній матч у львівському клубі. Після гри він попрощався з командою, подякував за роботу. Аргентинець сказав, що вони зробили фактично неймовірне, оскільки після провалу на старті сезону, змогли набрати достатньо багато очок.​

Читайте також: "Ворскла" обіграла "Зорю" і здобула "бронзу" чемпіонату України з футболу

Зазначимо, що Друді працював у "Карпатах" з літа 2017 року, до цього, у 2016 році, він працював тренером у "Зірці". Подальше працевлаштування Даріо поки невідоме. "Карпати" завершили цей сезон на 8-му місці.

Фото: fckarpaty.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-