Фонсека:

Фонсека: "Шахтар" підписав Майкона з Бразилії

Укрінформ
Головний тренер донецького футбольного клубу "Шахтар" Паулу Фонсека, який днями подовжив контракт з клубом на 2 роки, розповів про деякі кадрові зміни в команді.

Паулу Фонсека, зокрема, зазначив, що донеччани підписали Майкона з Бразилії, а переговори про контракт з Кайоде вже на фінальній стадії.

"Ми практично підписали Кайоде. Мене інформували, що клуб прийме це рішення. Переговори зараз на фінальній стадії. Деякі гравці можуть залишити "Шахтар". Феррейра, швидше за все, піде. Хтось може піти через брак ігрового часу. Не хотів би називати імена зараз, але вгадати хто це буде, нескладно.

Є ситуація з Фредом. Це дуже затребуваний гравець, який може піти. Ми також підписали Майкона з Бразилії. Поки розраховуємо на цих хлопців. "Шахтар" є хорошим прикладом своєї трансферної політики. У нас виходить продавати гравців, якщо буде хороший результат в єврокубках. Ми працюємо над тим, щоб "Шахтар" продовжував залишатися сильним", - цитує Фонсеку footballua.tv

Раніше повідомлялося, що "Шахтар" домовився про трансфер 20-річного футболіста "Корінтіанса" Майкона за 6,6 млн євро. Гравцем донецького клубу він стане після закінчення чемпіонату світу. У складі "Шахтаря" бразильський півзахисник може стати потенційною заміною Фреду, який влітку може перебратися до англійської Прем'єр-ліги.

Читайте також: "Шахтар" уже сплатив "Корінтіансу" половину вартості трансферу Майкона

Майкон є вихованцем "Корінтіанса", за який провів 91 матч і забив 7 м'ячів у всіх турнірах. Також футболіст має в активі 7 матчів і 1 гол за збірну Бразилії (U-20).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-