"Реал" активував продаж квитків за резервними списками на фінал ЛЧ УЄФА

Укрінформ
Фанати мадридського футбольного клубу "Реал" відмовляються від квитків на фінальний матч Ліги чемпіонів УЄФА проти "Ліверпуля", який відбудеться в Києві 26 травня.

Ті вболівальники мадридського клубу, хто мав право на покупку квитків за квотою, виділеною клубу, відмовляється від їх придбання або повертають в каси клубу. Про це повідомляє tribuna.com із посилання на  Marca. 

Футбольних уболівальників "Реала" не влаштовують високі ціни проживання в столиці України в дні фіналу, а також те, що до Києва складно і довго добиратися. Навіть самі гравці "Реала" відмовляються від квитків, які виділяє клуб для їх близьких.

У зв’язку з цим "Реал" активував продаж квитків за резервними списками, щоб продати всі 17 тисяч, які були виділені клубу від УЄФА.

Нагадаємо, 24 травня команди-учасники фінального поєдинку Ліги чемпіонів УЄФА мадридський футбольний клуб "Реал" і англійський "Ліверпуль" прибудуть до столиці України. Футбольний поєдинок розпочнеться 26 травня на НСК "Олімпійській" о 21.45.

Читайте також: Став відомий графік Фестивалю чемпіонів у Києві та схема пішохідної зони

УЄФА погодило публічний перегляд трансляції фінального матчу Ліги чемпіонів у Києві. 26 травня на Контрактовій площі столиці близько 15 тисяч уболівальників зможуть подивитися на великому екрані трансляцію матчу, в якому зійдуться "Ліверпуль" із "Реалом". 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-