Палкін: Впевнений, з Фонсекою

Палкін: Впевнений, з Фонсекою "Шахтар" продовжить рости і розвиватися

Укрінформ
Генеральний директор донецького футбольного клубу "Шахтар" Сергій Палкін впевнений, що співпраця з головним тренером Паулу Фонсекою принесе клубу "ще багато цінних трофеїв".

Про це Сергій Палкін написав у своєму Facebook.

"За перші два сезони під керівництвом Паулу Фонсеки "Шахтар" виграв 5 з 6 трофеїв в Україні: двічі ми стали чемпіонами країни, два рази перемагали в Кубку України, а також виграли Суперкубок. Ми виглядали гідно в єврокубках, демонструючи змістовний, цікавий, результативний футбол. Упевнений, "Шахтар" з Паулу продовжить рости, розвиватися, а його тренерський талант принесе нам ще багато цінних трофеїв", - написав Палкін.

Читайте також: Паулу Фонсека: Були інші пропозиції, але вирішив продовжити "проект" у "Шахтарі"

Нагадаємо, 17 травня головний тренер донецького футбольного клубу "Шахтар" Паулу Фонсека підписав с клубом новий контракт на 2 роки. Португальський фахівець очолив "Шахтар" у червні 2016 року. За два сезони "оранжево-чорні" під його керівництвом здобули п'ять трофеїв: двічі стали чемпіонами України (2017, 2018), двічі завоювали Кубок України (2017, 2018) і є володарями Суперкубка України (2017). Крім того, в останньому розіграші Ліги чемпіонів УЄФА "Шахтар" дійшов до 1/8 фіналу.

Фото: shakhtar.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-