Паулу Фонсека підписав новий контракт з «Шахтарем»

Паулу Фонсека підписав новий контракт з «Шахтарем»

Укрінформ
Португальський тренер працюватиме з командою ще два роки.

Президент «Шахтаря» Ринат Ахметов повідомив про підписання нової угоди з головним тренером «гірників» Паулу Фонсекою. Про це пише офіційний сайт клубу.

«Паулу Фонсека – в «Шахтарі», і я дуже радий цьому. Ми підписали новий контракт на два роки», - заявив Ахметов.

«У мене було бажання продовжити свою кар'єру в «Шахтарі». Вкрай важливо було відчути, що президент клубу Ринат Ахметов, співробітники і футболісти хочуть, щоб я залишився, щоб продовжив роботу, яку ми почали два сезони тому. Повторюся, дуже щасливий, що продовжив контракт з донецьким клубом. Також хочу подякувати своєму агента Марку Абреу, який зіграв важливу роль в переговорах», - зазначив Паулу Фонсека.

Читайте також: Паулу Фонсека подовжить контракт із "Шахтарем" на 2 роки - O Jogo

Про можливе підписання нової угоди з португальцем повідомляли ще кілька днів тому. За інформацією ЗМІ, за два сезони Фонсека заробить 8-9 мільйонів євро.

Нагадаємо, Фонсека став головним тренером «Шахтаря» 31 травня 2016 року. Його попередній клуб - португальска «Брага». Під його керівництвом «Шахтар» двічі вигравав чемпіонат України та двічі перемагав у Кубку України. У цьому сезоні «Шахтар» дійшов до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, де поступився «Ромі».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-