“Бориспіль” відкриє законсервований термінал для уболівальників “Реала”

“Бориспіль” відкриє законсервований термінал для уболівальників “Реала”

Укрінформ
Міжнародний аеропорт “Бориспіль” для приймання уболівальників мадридського футбольного клубу “Реал” на час проведення фінального матчу Ліги чемпіонів УЄФА відкриє законсервований термінал “Б”.

Про це сказав менеджер з транспорту та мобільності під час проведення фінальних матчів чоловічого та жіночого фіналів Ліги чемпіонів УЄФА сезону- 2017/18 в Києві Сергій Хижняк на прес-конференції в Укрінформі.

“Для того, щоб розвести уболівальників по різних терміналах, аеропорт “Бориспіль” відкриває термінал “Б”, який законсервований і в щоденній роботі не використовується. Тобто, вболівальники “Реал” Мадрид будуть в терміналі “Б”, а вболівальники “Ліверпуля” — в терміналі “Д”, — сказав Хижняк.

За його словами, цілий день між цими терміналами та центром столиці курсуватимуть дві лінії автобусів-шатлів, які забезпечуються рухомим складом "Київпастрансу”.

“До 150 міських автобусів для цього “Київпастранс" надає. І один маршрут із терміналу “Б” вболівальників буде підвозити до Палацу "Україна”,а другий маршрут — від терміналу "Д" буде підвозити до парку Шевченка”, - сказав він

Читайте також: Ігор Жданов проінспектував НСК "Олімпійський" перед фіналом Ліги чемпіонів

Загалом же аеропорт “Бориспіль” готується  прийняти близько 20 тис. вболівальників у день матчу Ліги чемпіоні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-