УЄФА запускає проект зі співачкою Рітою Орою для підтримки жіночого футболу

УЄФА запускає проект зі співачкою Рітою Орою для підтримки жіночого футболу

Укрінформ
УЄФА та поп-зірка британської естради співачка Ріта Ора (Rita Ora) запускають спільну акцію Together #WePlayStrong.

Мета акції Together #WePlayStrong - зробити дівочий та жіночий футбол найпопулярнішим видом спорту для жінок із кожної з 55-ти асоціацій-членів УЄФА до 2020 року. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) спільно зі співачкою, акторкою та модельєром Рітою Орою налаштований змінити сприйняття жіночого футболу і залучити дівчат до занять цим видом спорту.

Перший європейський тур The Girls Tour 27-річної британської співачки за останні п’ять років охопить 15 міст.

"Цінності кампанії Together #WePlayStrong стосуються не тільки жіночого футболу, а й розширення прав та можливостей жінок та гендерної рівності. Я на 100% підтримую важливість та значимість цієї акції. Мені вкрай приємно, що саме я стану частиною цієї надихаючої ініціативи. Мій меседж для кожної молодої дівчини: ви маєте взяти участь у наших подіях, адже це шанс стати частиною команди та набути особистої впевненості, і, звичайно, нових дружніх зв’язків", - прокоментувала подію Ора.

Це співробітництво надає УЄФА додаткову платформу для просування першої загальноєвропейської кампанії Together #WePlayStrong, яка є невід'ємною частиною п'ятирічного стратегічного плану, покликаного зробити футбол спортом номер один для дівчат та жінок у країнах Європи.

Читайте також: Співачка TAYANNA виступить перед фіналом жіночої Ліги чемпіонів УЄФА в Києві

Нагадаємо, 24 травня в Києві на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського визначиться переможець жіночої Ліги чемпіонів УЄФА. У вирішальному футбольному матчі за головний жіночий клубний трофей континенту змагатимуться німецький "Вольфсбург" та французький "Ліон". Перед початком гри глядачі стануть свідками урочистих подій, а також зможуть насолодитися виступом української співачки TAYANNA.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-