Мер Буенос-Айреса вручив юним атлетам символічний ключ від Олімпійського селища

Мер Буенос-Айреса вручив юним атлетам символічний ключ від Олімпійського селища

Укрінформ
В аргентинській столиці Буенос-Айрес відбулася церемонія передачі керівництвом міста символічного ключа від Олімпійського селища ІІІ Юнацьких Олімпійських ігор, які відбудуться з 6 по 18 жовтня.

Ключ від майбутнього помешкання учасників ЮОІ-2018 мер Буенос-Айреса Горацио Родрігес Ларрета вручив аргентинським олімпійським чемпіонам та учасникам Ігор Луїсу Сколу, Паулу Парето, Вальтеру Пересу, Себастьяну Крісманичу та юним олімпійцям країни. Про це повідомляє прес-служба НОК України.

Протягом Ігор в Олімпійському селищі буде розміщено 6286 мешканців: спортсменів, тренерів, представників спортивних федерацій. Для них функціонуватиме їдальня, що вміщатиме близько 2300 персон. Протягом двох тижнів селище перетвориться на справжнє місто з багатогранним різноманіттям мов та культур зі всього світу. Учасники Юнацьких Олімпійських ігор залишаються в селищі протягом усіх Ігор і мають чудову змогу залучитися до культурно-освітньої програми, яку реалізує Міжнародний Олімпійський Комітет.

Читайте також: Виконком НОК розглянув підготовку українців до Юнацьких Олімпійських ігор-2018

Зазначимо, що в олімпійському Буенос-Айресі в 2018 році вперше в історії ЮОІ буде дотримана гендерна рівність. Учасниками найпрестижнішого форуму стануть 3998 юних спортсменів: 1999 представників чоловічої статі та 1999 представниць жіночої.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-