Гвардіола:

Гвардіола: "Манчестер Сіті" більше не витрачатиме £300 млн на трансфери за сезон

Укрінформ
Головний тренер "Манчестер Сіті" Хосеп Гвардіола повідомив, що його клуб більше не витрачатиме таку велику суму грошей на трансфери, яку дозволив собі в нинішньому сезоні.

Хосеп Гвардіола, зокрема, зазначив, що клуб не в змозі витрачати 300 мільйонів фунтів кожен сезон.

"Ми підпишемо одного або двох нових гравців. Ми не можемо більше витрачати. Можливо, люди не вірять мені, але у нас немає грошей, щоб витрачати 300 мільйонів фунтів кожен сезон. Ми інвестували багато грошей, і ми витрачатимемо менше в майбутньому, тому що замість того, щоб витратити гроші за два або три трансферних вікна, ми зробили це за одне. Нам це було потрібно, враховуючи вік команди.

Фундаментальний успіх в нинішньому сезоні - це якість гравців. Люди кажуть, ми виграли, тому що багато інвестували - і вони мають рацію", - цитує Гвардіолу footballua.tv. 

Читайте також: Хосеп Гвардіола визнаний кращим тренером сезону-2017/18 в АПЛ

Нагадаємо, Англійська асоціація футбольних тренерів (LMA) визнала наставника "Манчестер Сіті" Хосепа Гвардіолу кращим тренером англійській Прем'єр-ліги (АПЛ) сезону-2017/18. Під керівництвом 47-річного іспанського фахівця "Манчестер Сіті" в нинішньому сезоні здобув титул чемпіона Прем'єр-ліги. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-