Президент WBC Сулейман передав нагороду українському боксеру Усику

Президент WBC Сулейман передав нагороду українському боксеру Усику

Відео
Укрінформ
Президент Всесвітньої боксерської ради (WBC) Маурісіо Сулейман, який знаходиться з робочим візитом у Києві, передав українському боксеру Олександру Усику спеціальну нагороду від організації.

WBC визнала українського чемпіона WBC і WBO у важкій вазі Олександра Усика після перемоги над Майрісом Брієдісом і виходу в фінал Всесвітньої боксерської суперсерії кращим боксером лютого. З цієї нагоди Маурісіо Сулейман вручив промоутеру українського боксера Олександру Красюку пам'ятну табличку, а також фірмову куртку від організації. Про це повідомляє XSPORT

Вручення нагород відбулося на прес-конференції Маурісіо Сулеймана з мером Києва Віталієм Кличком з нагоди проведення восени 56 Конгресу WBC. Зазначимо, що Усик на заході був відсутній, оскільки знаходився в США під час бою Василя Ломаченка проти Хорхе Лінареса.

Читайте також: Президент WBC: У жовтні очікуємо побачити в Києві Льюїса, Тайсона, Холіфілда

Відео нагородження:

Нагадаємо, 56-й конгрес WBC відбудеться в столиці України з 30 вересня по 5 жовтня 2018 року. Очікується, що столицю України відвідають понад 700 учасників зі 166 країн світу. Цей важливий захід у світі боксу Київ прийматиме вперше. Про залучення такої події до Києва мер міста Віталій Кличко особисто домовлявся з керівництвом WBC.

Фото: K2 Promotions Ukraine

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-