Фред і Тайсон їдуть на ЧС-2018 у складі збірної Бразилії

Фред і Тайсон їдуть на ЧС-2018 у складі збірної Бразилії

Укрінформ
Всього у заявці Бразилії на чемпіонат світу п’ятеро нинішніх та колишніх гравців «Шахтаря».

Гравці «Шахтаря» Фред і Тайсон потрапили до заявки збірної Бразилії на ЧС-2018. Про це повідомляє офіційний сайт місцевої Конфедерації футболу (CBF).

Головний тренер збірної Бразилії Тіте оголосив список з 23 осіб, які зіграють на чемпіонаті світу. Крім Фреда і Тайсона в підсумковому списку також опинилися колишні гравці «Шахтаря» Фернандіньйо, Вілліан і Дуглас Коста.

Воротарі: Аліссон (Рома, Італія), Едерсон (Манчестер Сіті, Англія), Кассіо (Корінтіанс)

Захисники: Тіаго Сілва, Маркіньйос (обидва - ПСЖ, Франція), Жоао Міранда (Інтер, Італія), Марсело (Реал, Іспанія), Данило (Манчестер Сіті, Англія), Педро Жеромель (Греміо), Філіпе Луїс (Атлетико, Іспанія ), Фагнер (Корінтіанс)

Півзахисники: Фред (Шахтар, Україна), Фернандіньйо (Манчестер Сіті, Англія), Каземіро (Реал, Іспанія), Ренато Аугусто (Бейцзін Гоань, Китай), Пауліньйо (Барселона, Іспанія), Філіппе Коутіньйо (Барселона, Іспанія), Вілліан (Челсі, Англія)

Нападники: Неймар (ПСЖ, Франція), Габріел Жезус (Манчестер Сіті, Англія), Роберто Фірміно (Ліверпуль, Англія), Дуглас Коста (Ювентус, Італія), Тайсон (Шахтар, Україна).

Читайте також: Чому «Шахтар» знову чемпіон?

Фред двічі отримував виклик в національну команду за часів роботи Тіте, але в чотирьох матчах лише один раз виходив на поле, зігравши 11 хвилин у товариській грі проти Росії (3:0). При цьому ЗМІ повідомляли, що хавбек «гірників» вразив Тіте своєю роботою під час березневого збору і вже тоді забронював собі місце в заявці разом з Дугласом Костою.

Тайсона вперше викликали до збірної Бразилії влітку 2016 року, коли пішли розмови про його можливий виступ за збірну України. З тих пір вінгер провів 6 матчів і забив 1 м’яч за бразильців.

Нагадаємо, чемпіонат світу-2018 пройде в Росії з 14 липня по 15 липня. Бразилія зіграє в групі E, де її суперниками стануть Швейцарія, Сербія і Коста-Ріка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-