Менеджер Бельтрана: З Ломаченком у Бельтрана вийде вуличний бій

Менеджер Бельтрана: З Ломаченком у Бельтрана вийде вуличний бій

Укрінформ
Стів Федер, менеджер чемпіона WBO в легкій вазі Раймундо Бельтрана, пояснів, чому не підтримує бій проти чемпіона WBA українського боксера Василя Ломаченка.

"Рей ніколи не ухилявся від викликів. Якщо треба буде провести такий бій, ми зробимо це. Питання залишається лише в цифрах. Рей провів 12 раундів проти Теренса Кроуфорда - він єдиний, кого Кроуфорд так і не зміг зупинити.

Бельтран - великий і сильний легкоатлет. Його удари сильніше, ніж у Лінареса. З Ломаченком у Бельтрана вийде вуличний бій - саме на це Василь і чекає. І саме тому ми не хочемо цього бою. Ломаченко може бити Бельтрана весь вечір. А Рею досить одного удару зліва, щоб завдати шкоди. Лівий Бельтрана могутніше правого прямого Лінареса, яким він відправив Ломаченка в нокдаун", - цитує Федера tribuna.com

Нагадаємо, вніч на 13 травня український боксер Василь Ломаченко переміг у Нью-Йорку венесуельця Хорхе Лінареса, нокаутувавши його в 10-у раунді. Ломаченко став чемпіоном світу за версією WBA у легкій вазі. Зазначимо, що 30-річний український боксер Василь Ломаченко встановив унікальний рекорд – він ставав чемпіоном світу у трьох різних вагових категоріях, витративши на це лише 12 поєдинків.

Читайте також: Наступні суперники Ломаченка – Бельтран і Гарсія

Після перемоги над Лінаресом промоутер Ломаченко Боб Арум повідомив, що наступним суперником українського боксера, скоріш за все, стане чемпіон WBO мексиканець Рей Бельтран, а бій відбудеться 25 серпня в Інглвуді на арені "Форум".

Фото: Р.Бельтран/The Ring Magazine

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-