Президент WBC: У жовтні очікуємо побачити в Києві Льюїса, Тайсона, Холіфілда

Президент WBC: У жовтні очікуємо побачити в Києві Льюїса, Тайсона, Холіфілда

Фото
Укрінформ
Президент  Всесвітньої боксерської ради (WBC) Маурісіо Сулейман, який знаходиться з робочим візитом у Києві, розповів про підготовку до проведення 56 конгресу WBC.

Маурісіо Сулейман, зокрема, підкреслив, що на 56 конгресі WBC у Києві очкується понад 700 гостей, які підведуть підсумки минулого року і спланують подальшу діяльність, а також привітав столицю України з проведенням 26 травня фіналу Ліги чемпіонів УЄФА.

"Для мене приємно, що Усик став чемпіоном світу в цьому році і що фінал Ліги чемпіонів відбудеться в Києві. І мені приємно, що восени тут пройде 56 конгрес WBC. Для мене дуже приємно бачити Віталія Кличка не лише як чемпіона на ринзі, а й як чемпіона для людей. У жовтні ми очікуємо побачити легендарних чемпіонів, які приїдуть до Києва: Ленокса Льюїса, Майка Тайсона, Евандера Холіфілда. Ми очікуємо понад 700 гостей, які підведуть підсумки минулого року і спланують подальшу діяльність", - цитує Сулеймана ТСН.

Мер Києва Віталій Кличко повідомив, що гроші з бюджету міста не будуть витрачені на проведення конгресу WBC в столиці України. Київ виділить тільки кошти на промо конгресу. "Весь захід проведуть за рахунок вкладів організацій", - сказав Кличко.

Прес-конференція за участі президента WBC Маурісіо Сулеймана та Віталія Кличка/ Фото Данііла Шамкіна

Читайте також: Президент WBC Маурісіо Сулейман відвідає Київ з робочим візитом

Нагадаємо, 56-й конгрес WBC відбудеться в столиці України з 30 вересня по 5 жовтня 2018 року. Очікується, що столицю України відвідають понад 700 учасників зі 166 країн світу. Цей важливий захід у світі боксу Київ прийматиме вперше. Про залучення такої події до Києва мер міста Віталій Кличко особисто домовлявся з керівництвом WBC.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-