Юнацька збірна України з футболу зіграє на

Юнацька збірна України з футболу зіграє на "Кубку федерації" в Латвії

Укрінформ
Головний тренер юнацької збірної України (U-18) з футболу Сергій Попов підбив підсумки роботи команди на зборі в Словаччині та розповів про подальшу підготовку команди до відбору Євро-2019.

Сергій Попов, зокрема, відзначив, що в цілому задоволений навчально-тренувальним збором юнацької національної команди, але вважає, що результат на турнірі в Словаччині залишає бажати кращого.

"Задоволення від роботи є, а от результат на турнірі залишає бажати кращого. Ми програли два стартові поєдинки, особливо грубих помилок припустившись у матчі із чехами. Але збір з усіх точок зору виявився корисним. Поразка від Чехії (0:3)? На цьому зборі працювали 13 футболістів. Дехто взагалі вперше був викликаний до нашої команди, були й ті, хто давно не залучався до лав збірної. Для того, щоб хлопці встигли засвоїти всі вимоги наставників, одного тренувального дня недостатньо. Аби грати на рівних із чехами, потрібно хоча б бути в оптимальному складі. Два м'ячі з трьох ми пропустили після стандартних положень. Причина? Слабка концентрація. До того ж деякі футболісти виявилися не готовими до суперника такого рівня.

Незважаючи на поразку від США, у нас стало виходити набагато більше. Але знову ж таки, футболістам не вистачило психологічної стійкості. А ось уже в матчах проти Казахстану та Вельсу гра підопічних мене задовольнила. Кого з гравців виділити? Євгена Ісаєнка. Він увесь турнір провів на хорошому рівні, був лідером колективу. Без нього команді було б ще важче.

Наступний збір команди відбудеться у вересні. Він буде останнім перед кваліфікаційними матчами Євро-2019. На цьому етапі підготовки збірна України візьме участь у турнірі "Кубок федерації" в Латвії. Там нам належить зіграти три поєдинки. Спробуємо змоделювати гру збірної для офіційних матчів", - розповів Попов в інтерв’ю офіційному сайту Федерації футболу України.

Нагадаємо, минулого тижня юнацька збірна України (футболісти не старші 2000 року народження) завершила закордонний збір, під час якого взяла участь у турнірі "Кубок Словаччини". Українські футболісти поєдинком проти збірної Вельсу (5:0) завершили виступ у турнірі "Кубок Словаччини" і посіли п'яте місце. Перемогу в турнірі виборола збірна Словаччини.

Читайте також: Футбол: сьогодні збірна України (U-18) побореться за 5 місце "Кубка Словаччини"

У жовтні 2018 року (10 - 16-го числа) юнацька збірна України (U-18) гратиме в кваліфікаційному раунді Євро-2019. Команда Сергія Попова потрапила до групи 8, де компанію їй склали Албанія (господар турніру), Словаччина та Норвегія. До еліт-раунду вийдуть дві кращі збірні групи. Матчі другої стадії змагань проходитимуть навесні наступного року, а фінальна частина Євро відбудеться в липні 2019-го у Вірменії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-