Вернидубу доведеться відповідати за свої слова в КДК ФФУ

Вернидубу доведеться відповідати за свої слова в КДК ФФУ

Укрінформ
Головний тренер «Зорі» розігнав великий скандал, порівнявши канали «Футбол 1/2» з пропагандою Геббельса.

Ведучий програми «Великий футбол» на каналі «Футбол 1» Олександр Денисов повідомив, що Комітет з етики визнав висловлювання головного тренера «Зорі» Юрія Вернидуба неприйнятними. Про це журналіст повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Щойно закінчилося засідання Комітету етики та чесної гри. Як підсумок, жонглювання Вернидуба на післяматчевій прес-конференції аналогіями з нацистських злочинців з телеканалами «Футбол 1/2», визнано таким, що порушує всі можливі норми етики.

Власне, що й треба було довести. Справу передано в КДК (Контрольно-дисциплінарний комітет) ФФУ для винесення максимально суворого покарання щодо цієї людини. Ніяких зловтішних відписок з нашого боку з цього приводу не буде.

Читайте також: "Зоря" оскаржить в суді недостовірну інформацію телеканалу "Футбол 1"

Упевнений, цей прецедент стане добрим уроком для деяких гарячих хлопців», - написав Денисов.

Нагадаємо, Вернидуб після матчу з «Шахтарем» (1:2) заявив, що Геббельс був рупором Гітлера, а телеканали «Футбол 1/2» - рупори донецького клубу.

Пізніше Вернидуб подав офіційне пояснення своєї поведінки Комітету з етики, а «Зоря» має намір звернутися до суду за поширення недостовірної інформації телеканалом «Футбол 1».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-