Поліція перевірила акредитацію 9000 осіб, залучених до фіналу Ліги чемпіонів УЄФА

Поліція перевірила акредитацію 9000 осіб, залучених до фіналу Ліги чемпіонів УЄФА

Укрінформ
Нацполіція перевірила акредитацію 9 тисяч осіб, залучених до проведення фіналу Ліги чемпіонів УЄФА.

Про це повідомив начальник Департаменту міжнародного поліцейського співробітництва Нацполіції Василь Неволя в міжнародному аеропорту "Бориспіль" під час спільних навчань і наради співробітників Держприкордонслужби, Національної поліції та Національної гвардії.

"Департамент міжнародного співробітництва проводить перевірку акредитації персоналу, який буде задіяний у проведенні футбольних матчів. На сьогодні поліція вже перевірила більше дев'яти тисяч таких осіб", - зазначив Неволя.

За його словами, уже визначено десять офіцерів зв'язку, які представляють Управління міжнародного поліцейського співробітництва, Головне управління поліції в місті Києві та Департамент превентивної діяльності. Поліцейських закріплять за командами-учасницями та офіційними делегаціями клубів.

Водночас перший заступник глави МВС Сергій Яровий зазначив, що основне навантаження під час зустрічі учасників футбольних матчів буде припадати на міжнародний аеропорт "Бориспіль". Також гості прибуватимуть в аеропорт "Київ" та аеропорти Харкова та Одеси. Тому сьогодні правоохоронці відпрацювали в аеропорту "Бориспіль" заходи, пов'язані з прибуттям та супроводженням учасників та глядачів фінального матчу Ліги чемпіонів УЄФА.

"На час проведення фінального матчу Ліги чемпіонів планується залучати близько 12 тисяч правоохоронців. З них - 6 тисяч поліцейських", - повідомив Сергій Яровий. 

Читайте також: Фінал Ліги чемпіонів УЄФА у Києві охоронятимуть 12 тисяч силовиків

Поліцейські відзвітували про готовність до супроводження делегацій учасників матчу та вболівальників, а також про роботу ситуаційного центру Нацполіції та залучення працівників "поліції діалогу".

Неволя також повідомив про роботу вітчизняних поліцейських для забезпечення безпеки учасників футбольного фіналу. Зокрема, правоохоронці заздалегідь розпочали перевірку акредитації персоналу, залученого до проведення заходу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-