Лінарес: Майки Гарсія більш небезпечний для мене, ніж Ломаченко

Лінарес: Майки Гарсія більш небезпечний для мене, ніж Ломаченко

Укрінформ
Венесуельський боксер Хорхе Лінарес оцінив можливості свого майбутнього опонента українця Василя Ломаченка в титульному поєдинку, який відбудеться в ніч на 13 травня.

Хорхе Лінарес, зокрема, зауважив, що удари Василя Ломаченка навіть близько не мають такої руйнівною сили, як його, а сам Ломаченко не становить серйозної загрози йому.

"Він завдає багато ударів, по ньому складно попасти. За рахунок цього він може перемогти мене, але ніяк не нокаутом. Для мене куди більш небезпечний опонент - Майки Гарсія. У разі моєї перемоги все в моєму житті зміниться. Це буде найбільша перемога в моєму житті", - цитує Лінареса fightnews.info

Нагадаємо, боксерський поєдинок між чемпіоном WBO у другій напівлегкій вазі українським боксером Василем Ломаченком (10-1, 8 КО) і венесуельським чемпіоном WBA в легкій вазі Хорхе Лінаресом (44-3, 27 КО) пройде в ніч на 13 травня на 20-тисячній арені "Медісон Сквер Гарден" у Нью-Йорку. Орієнтовний початок зустрічі 13 травня - о 03.00.

Читайте також: Ломаченко: Ключ до перемоги над Лінаресом - моя спритність

30-річний український боксер має на профі-рингу 10 перемог (8 - нокаутом) і 1 поразку. 32-річний Хорхе Лінарес  - 44 перемоги (27 - нокаутом) та 3 поразки. Ломаченко вперше битиметься у легкому дивізіоні. На кону поєдинку стоятиме титул чемпіона WBA, яким володіє венесуелець.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-