"Зоря" оскаржить в суді недостовірну інформацію телеканалу "Футбол 1"

Укрінформ
Луганський футбольний клуб "Зоря" планує оскаржити в суді недостовірну інформацію телеканалу "Футбол 1" щодо втраченого шансу винагороди від "Динамо" за матч з "Шахтарем" (1:2) 30-го туру УПЛ.

Про це йдеться в офіційному поясненні головного тренера луганського клубу Юрія Вернидуба Комітету з етики та чесної гри, яке опубліковано на офіційному сайті ФК "Зоря"

"Інформація ведучого програми "Великий футбол" на телеканалі "Футбол 1" Олександра Денисова про те, що "Зоря" втратила 1 млн доларів, програвши "Шахтарю" є недостовірною і принижує ділову репутацію клубу та Юрія Вернидуба як головного тренера. З цього приводу клубом вже вживаються необхідні заходи правового характеру для залучення телеканалу "Футбол 1" до відповідальності та відновлення порушених прав, в тому числі шляхом звернення до суду", - йдеться в поясненні.

Засідання Комітету з етики та чесної гри, на якому буде розглянуто заяву Денисова щодо прес-конференції Юрія Вернидуба після гри з донецьким "Шахтарем", відбудеться завтра, 12 травня.

Читайте також: "Зоря" втратила шанс отримати $1 млн від "Динамо" - Денисов

Нагадаємо, раніше ведучий телеканалу "Футбол 1" Олександр Денисов повідомив про те, що київське "Динамо" обіцяло гравцям "Зорі" за перемогу над "Шахтарем" преміальні в розмірі 1 млн доларів плюс окрему суму тренерському штабу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-