Теніс: Надаль встановив рекорд туру на

Теніс: Надаль встановив рекорд туру на "мастерсі" в Мадриді

Відео
Укрінформ
Перша "ракетка" світу іспанський тенісист Рафаель Надаль продовжив свою переможну серію на грунтових кортах і встановив рекорд туру за кількістю виграних сетів поспіль на грунті.

На турнірі ATP World Tour Masters 1000 у Мадриді (Іспанія) Рафаель Надаль здобув п'яту перемогу над аргентинським тенісистом Дієго Шварцманом і виграв 50 сетів поспіль на грунті. Про це повідомляє БТУ.

Це абсолютний рекорд туру за тривалістю безпрограшної серії на одному покритті. Раніше автором кращого результату був Джон Макінрой, який переміг в 49 партіях поспіль на килимі.

Поєдинок третього кола турніру Mutua Madrid Open  Надаль (Іспанія, 1) - Шварцман (Аргентина) закінчився з рахунком 6:3, 6:4.

Відео кращих моментів:

У чвертьфіналі "мастерса" діючий чемпіон турніру в Мадриді Рафаель Надаль зіграє проти Домініка Тіма. Саме австрійський тенісист є останнім гравцем, якому вдавалося взяти у іспанця сет (Рим-2017).

Читайте також: Надаль: Федерер не виступатиме на грунті, бо там потрібно витрачати більше сил

Грунтовий турнір Mutua Madrid Open - ATP World Tour Masters 1000 із призовим фондом €5,439,350 триватиме в Мадриді до 13 травня.

Фото: EPA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-